Kv_AB_008

Kverneland 

 

Kverneland on johtava kyntöaurojen valmistaja. Euroopassa se on markkinajohtaja, ja tehtaan tuotteita viedään yli 40:een maahan eri puolille maailmaa. Viljelijät ovat muokanneet maata Kvernelandin valmistamilla työkoneilla jo yli 125 vuoden ajan. Kverneland on lisännyt tietotaitoaan suunnitelmallisesti. Se on noussut uupumattomalla sitkeydellään maanmuokkauksen ykkösosaajaksi. Käytännön viljelijöiltä saatu palaute on aina ollut keskeisessä asemassa uusia tuotteita kehitettäessä ja koneiden ominaisuuksia arvioitaessa.  Yksittäisten asiakkaiden yhteistyö on Kvernelandille mittaamattoman arvokas voimavara. Kvernelandin laajasta valikoimasta löydät mm. maanmuokkauskoneet, kylvö- ja lannoituskoneet, rehukoneet sekä kasvinsuojeluruiskut.

Trima_sikt

Trima 

 

Trima – jo perinteet velvoittavat. Trima -etukuormaimet ovat aina olleet ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Käyttötarpeethan ovat erilaisia ja voivat vaihdella paljonkin, mutta nimensä mukaisesti Trima -etukuormaimet ovat ensiluokkaisia tuotteita, joiden soveltuvuus erilaisiin tarkoituksiin on ollut hämmästyttävää. Tuotteiden laatu pohjautuu pitkään osaamiseen ja tietämykseen etukuormainten valmistuksesta sekä loppukäyttäjän tarpeiden tunnistamiseen. Triman tunnuslause, motto, kuuluukin: “Trima – kuljettajan ja traktorin paras ystävä!” Tätä kantavaa ajatusta on Trimalla pidetty ohjenuorana vuosikymmeniä, ja työskentelyn pitkäjänteisyydestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

21427-silagewagen-joskin

Joskin

 

Belgialaista laatua suomalaisen maatalouden käyttöön. Joskinilla on maailman laajin valikoima maatalouden kuljetukseen ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja vaunuja. Mallisto koostuu liete-, kuivalanta- ja maansiirtovaunuista sekä muista perävaunuista maatalouteen ja urakointiin. Joskin profiloituu erityisesti ammattilaiskäyttöön.

Farmi Forestk250

Farmi Forest

 

Vuonna 1962 perustettu Farmi Forest Oy on yksi maataloustraktoreihin liitettävien työkoneiden kehittämisen ja valmistamisen pioneereista. Rekisteröity tuotemerkki on FARMI. Tuotevalikoimaan kuuluvat hakkurit, puutavarakuormaimet, metsäperävaunut, juontolaitteet sekä klapikoneet. Farmi-laitteiden menestys perustuu hyvään maineeseen, asiakastyytyväisyyteen, laitteiden toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen sekä kannattavuuteen. Farmi-laitteita viedään kaikille mantereille yli 40 maahantuojan välityksellä, mutta nykyiset päämarkkina-alueet ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. Viennin osuus liikevaihdosta on yli 80 %

zuidberg-main-img-case

Zuidberg

 

Zuidberg Techniek B.V. on valmistanut etunostolaitejärjestelmiä jo 18 vuoden ajan. Zuidberg toimittaa etunostolaitejärjestelmiä lähes kaikkiin traktorimerkkeihin, yli kolmeenkymmeneen maahan. Jokaisella maalla on omat vaatimuksensa etunostolaitteista, jotka Zuidberg on pystynyt täyttämään laadukkaalla standardituotteella. Kaikki tuotteet kehitetään mitä suurimmalla tarkkuudella ja valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ISO 9001 standardien mukaisesti. Myös turvallisuus on huomioitu, josta osoituksena etunostolaitteille on myönnetty CE-hyväksyntä. Zuidberg etunostolaitteita on saatavana aina 500 – 5000kg nostoteholla traktorimallista riippuen, myös etukuormaajatraktoreille. Nostolaitteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja ne täyttävät vaativat CE-hyväksynnät. Liikkuvissa kiinnityspisteissä käytetään korkeimman laatuluokituksen omaavia kuulaniveliä takaamaan hyvää kestävyyttä ja pitkää käyttöikää.